Huomentaina Oy

Ratkaistava haaste

Ympärillämme on runsaasti työpaikkoja, koulutuksia, palveluita, harrastuksia, vapaaehtoisia tehtäviä ja tapahtumia. Jokaisessa näistä haasteena on tarjoajan ja tarvitsijan kohtaaminen.

Ratkaisumme

Sosiaalinen innovaatio. Toteutimme palvelun, joka on kaikkien käytettävissä ja jonka avulla mahdollisuudet saadaan esille siellä missä ihmiset ovat parhaiten tavoitettavissa.

Mahdollisuuden tarjoaja kirjautuu palveluumme osoitteessa www.pop-up-possibilities.com ja rakentaa ilmoituksen. Rakentamisen jälkeen hän voi valita missä paikoissa haluaa ilmoituksensa esille.

 1. Tv ruuduissa, tietokonenäytöissä tai videotykeissä, joihin on liitetty kehittämämme lisälaite. Kyseiset näytöt sijoitetaan keskeisille paikoille esim. Kirjastoihin, kauppoihin urheilupaikkoihin, nuorisotiloihin, kouluihin, kylätaloihin tai vaikka tapahtumiin.
 2. WWW-sivustoille upotettavissa PUP infopisteissä. Esimerkkinä kuntien www-sivustot ja koulujen pedanetit. Oleellista on sivustojen keskeinen asema tavoiteltavien viiteryhmien käytössä.
 3. Mobiililaitteissa. Sivustoilla ja näytöissä oleva tieto saadaan siirrettyä kohderyhmän puhelimiin push-ilmoituksina.

Ilmoituksien esittämispaikkojen luomisessa yhteistyö kuntien, koulujen, yrityskehitysyksiköiden ja muiden organisaatioiden kanssa on ratkaisevassa roolissa.

Pop-Up-Possibilities palvelu toimii siis kaikille yhteisenä kanavana mahdollisuuksien esille saamiseksi korkealla näkyvyysarvolla olevilla paikoilla.

Menetelmän käytännön testaamista on tehty Reisjärvellä ja Haapajärvellä.  

Missiomme on tuoda mahdollisuudet esille. Visionamme on olla kaikkialla

Työpaikat, opiskelumahdollisuudet, palvelut, harrastukset ja vapaaehtoistyömahdollisuudet tulee pystyä tiedottamaan ja löytämään riippumatta varallisuudesta, teknillisestä osaamisesta tai kulttuuritaustasta. 

Puhkumme ja puhallamme arkisten asioiden edistämiseksi. Haluamme rynnätä eteenpäin ja etsimme sitä varten

 • Yritystä/yrityksiä, joiden kanssa voimme tehdä syvempää yhteistyötä
  • PUP menetelmän hiomisessa
  • Myyntityössä
  • Kansainvälistymisessä
 • Julkaisverkostoon uusia yhteistyökumppaneita
 • Ihmisiä, jotka haluavat intohimoisesti työskennellä kanssamme

Mikäli aihe tuntuu hyvälle, keskustellaan! Timo Liimatainen, 040 5532380, timo.liimatainen@huomentaina.fi

 

2444211-0

Timo Liimatainen

040 5532380
timo.liimatainen@huomentaina.fi

Kestiläntie 9, 85980 Köyhänperä, Reisjärvi

   

Huomentaina Oy on perustettu 24.11.2011. Yrityksen omistaja, sekä hallituksen puheenjohtaja on Timo Liimatainen.

Yrityksemme nimi tulee tyttäremme vuosia sitten tekemästä sanainnovaatiosta: 3,5-vuotiaan lapsen toistuva kysymys oli "Milloin muskari on?" Vastasimme usein tiistaina tai huomenna. Pienen tytön mielessä vastaukset yhdistyivät ja syntyi termi huomentaina, kahdeksas viikonpäivä. Tarinan opetus lienee: Aina ei tarvitse keksiä täysin uutta. Joskus vastaava tulos saavutetaan yhdistämällä tuttuja asioita uudella tavalla.

Sama tyttö opetti myös kuuntelemaan lapsia tarkemmin. Perheellämme ei ole  musikaalista historiaa. Ehkä tämän johdosta tyttären ensimmäinen ehdotus viulun soittamisesta ei saanut kannatusta. Ei myöskään toinen pyyntö. Kolmannella lapsen ääni oli jo vaativa. Hän sai lopulta viulun 7-vuotiaana, harjoittelee tunnollisesti ja esiintyy tarvittaessa. Ilman tytön sinnikkyyttä olisin ohjannut hänet ennemmin ladulle tai pallopelien pariin. Toimimmeko siis omien vai lapsien ajatuksien pohjalta? Kuuntelisimmeko sittenkin lapsiamme ja nuoriamme enemmän?

 takaisin