Etusivu

 

 

POP-UP-POSSIBILITIES TUO ESILLE NUORTEN OMAT JA NUORILLE SUUNNATUT MAHDOLLISUUDET

Pop-Up-Possibilities on nuorten käyttämille ja heille suunnatuille www-sivustoille upotettava viestintäelementti. Pop-Up-Possibilities toimii kanavana nuorten omien tarpeiden viestittämisessä, sekä välittää tietoa nuorille suunnatuista työ-, koulu-, harrastus-, ja vapaaehtoistyömahdollisuuksista sekä palveluista.

Pop-Up-Possibilities elementit muodostavat verkoston, jonka avulla:

  1. Nuoret voivat kertoa mitä he tarvitsevat, toivovat ja osaavat. Nämä tarpeet, toiveet ja kyvyt saadaan koottua ja välitettyä asioihin vaikuttaville tahoille
  2. Elementin avulla tieto nuorille suunnatuista mahdollisuuksista voidaan jakaa usealle sivustolle nuorten löydettäväksi
  3. Sivuston haltija voi kysyä nuorilta tarkentavaa tietoa gallupin avulla

 

Visiomme: 

Pop-Up-Possibilities verkoston tärkein työ on saada nuoret aidoksi osaksi yhteiskuntamme toimintaa ja suunnittelua. Tämän vuoksi teemme kaikkemme nuorten äänen esille saamiseksi!

Vision toteuttamiseksi tarvitaan muutama uusi oivallus ja hyviä yhteistyökumppaneita. Tervetuloa tekemään töitä kanssamme! Kysy lisää, Timo Liimatainen 040 5532380

 

       

suunnittele

ilmoita

etsi

toimi

 

 

 

 

Mitä sinä tarvitset?
Pop-Up-Your-Possibilities

Etsitkö nuoria tiimiisi?

Mukaan verkostoomme?

 

Nuori, mitä tarvitset?

Työ, koulutus, harrastukset, palvelut ja osallistuva toiminta. Mitä haluaisit lisää elämääsi? Voit nyt puntaroida näitä helposti.

Pop-Up-Your-Possibilities!

Valitse yksi tai useampia aktiviteetteja, työ- tai koulutoiveita ja tee niistä viesti. Katsotaan löydämmekö kaipaamaasi toimintaa.

Etsitkö nuoria tiimiisi?

Pop-Up-Possibilities on myös tiimisi käytettävissä. Perusta tiimi ja kerro mihin se tarvitsee nuoria! Popuppaa tarve se siellä missä uskot kiinnostavien nuorien vierailevan.

Liittyisitkö viestinvälitysverkostoomme?

Pop-Up-Possibilities elementti voidaan upottaa mm. koulujen-, kuntien-, seurakuntien- ja muille nuorille aktiviteettaja järjestävien tahojen sivustoille. Elementin avulla sivusto saa nuoria kiinnostavaa informaatiota. Sivuston omistaja saa tietoa nuorten toiveista sekä mahdollisuuden kysyä nuorten mielipiteitä gallupin avulla.

  • Meillä on uusi työkalu
  • Haluamme auttaa sen käytössä
  • Tarvittaessa voimme olla mukana myös tiedon välittämisessä 

Tervetuloa mukaan tärkeään yhteistyöhön auttamaan nuoria maailman melskeissä!