Yhteistyö

Yhteistyötä kohtaamisongelman ratkaisemisessa

Pop-Up-Possibilities-palvelu tuo esille mahdollisuudet, jotka liittyvät työhön, opiskeluun, harrastuksiin, palveluihin, vapaaehtoistyöhön tai muuhun ajankohtaiseen tarjontaan. Tämän tekee mahdolliseksi yhteistyö aiheeseen liittyvien toimijoiden kanssa.

Olemme toteuttaneet alustan, jonka avulla tärkeistä aiheista tiedotetaan nopeasti, tarkasti ja kustannustehokkaasti fyysisessä ja digitaalisessa ympäristössä. Haemme nyt lisää yhteistyökumppaneita kunnista, oppilaitoksista, yrityskehitysorganisaatioista, yrityksistä, järjestöistä ja muista tärkeimpiin aiheisiin liittyvistä yhteisöistä.

Pop-Up-Possibilities-palvelun kehittäminen on yhteistyön tulos. Esittelyssä osa kumppaneistamme:

Jokilaaksojen koulutuskuntayhtymä JEDU

• Yhteistyö alueemme merkittävimmän toisen asteen oppilaitoksen kanssa on ollut ratkaisevan tärkeässä roolissa palvelun innovoinnissa, testaamisessa sekä oppilasyhteistyössä. Erityiskiitos Haapajärven toimipisteen ohjelmistokehittäjälinjan opettajille ja opiskelijoille!

Yhteistyö alueemme kunnallisten toimijoiden kanssa

• Reisjärven kunta, kirjasto, yläaste, lukio ja Kynttilät esiin vakan alta -hanke sekä Haapajärven kaupunki, nuorisotoimi, kirjasto ja lukio ovat mahdollistaneet palvelun kehittämisen asiakasrajapinnassa.

• Nivala-Haapajärven seutu NIHAK ry on tukenut palvelun kehittämistä ja avustanut rahoituksien hauissa idean ensivaiheista alkaen.

• Viitasaarella järjestettävä Keksintöjen Viikko on tarjonnut erinomaisen kokeiluympäristön idean eri vaiheiden testaamiselle sekä fyysisessä että digitaalisessa messutoiminnassa.

Pop-Up-Possibilities-alustan toteutus ja hallinnointi

• Joki ICT Oy on ollut tärkeä yhteistyökumppanimme kohtaamisongelman ratkaisun kehittämisessä jo kymmenen vuoden ajan. Kiitoksia asiantuntemuksesta ja suurella sydämellä tehdystä yhteistyöstä!

PUP-Boxin suunnittelu, testaus ja toteutus

• Centria tutkimus ja kehitys 

• Muovia Oy ja Aikolon Oy

Asiakasyhteistyö

• Mainostuuli Oy tarjoaa ilmoittajille sopimushintaisen avun julkaisujen ulkonäön suunnittelussa ja toteuttamisessa.