Huomentaina Oy

Pop-Up-Possibilities

Huomentaina Oy

Ratkaistava haaste:

Ympärillämme on runsaasti työpaikkoja, opiskelumahdollisuuksia, palveluita, harrastuksia ja vapaaehtoisia tehtäviä. Haasteena on näiden tärkeiden resurssien matala, jopa olematon, julkisuus. Kohtaamisongelma aiheuttaa tuskaa niin em. aktiviteettien järjestäjille kuin yksityisille ihmiselle.

Ratkaisumme:

Rakensimme internetpohjaisen PUP alustan, jossa ilmoitukset aktiviteeteista tehdään ja lähetetään ilmoittajan haluamaan paikkaan.

Ilmoitukset tulevat esille kahdessa erilaisessa ympäristössä:
 1. WWW-sivustoille upotettavissa PUP infopisteissä. Esimerkkinä kuntien www-sivustot ja koulujen pedanetit. Oleellista on sivustojen keskeinen asema tavoiteltavien viiteryhmien käytössä.
 2. Suunnittelemallamme lisälaitteella varustetuissa tv ruuduissa, tietokonenäytöissä tai videotykeissä jotka sijoitetaan keskeisille paikoille esim. Kirjastoihin, kauppoihin urheilupaikkoihin, nuorisotiloihin, kouluihin tai vaikka tapahtumiin.
Pop-Up-Possibilities palvelu toimii siis kaikille yhteisenä kanavana mahdollisuuksien esille saamiseksi korkealla näkyvyysarvolla olevilla paikoilla.
Menetelmän käytännön testaamista on tehty Reisjärvellä ja Haapajärvellä. 
 

Missiomme on tuoda mahdollisuudet esille. Visiomme on olla kaikkialla

Työpaikat, opiskelumahdollisuudet, palvelut, harrastukset ja vapaaehtoistyömahdollisuudet tulee pystyä tiedottamaan ja löytämään riippumatta varallisuudesta, teknillisestä osaamisesta tai kulttuuritaustasta.
 
Aloitimme palvelun kehittämisen nuorille suunnattujen mahdollisuuksien esille saamisella. Nyt laajennamme palvelun kattamaan kaikkien ikäryhmien tarpeita. Uusia ominaisuuksia on myös suunnitteilla…
 

Puhkumme ja puhallamme arkisten asioiden edistämiseksi. Haluamme rynnätä eteenpäin ja etsimme sitä varten:

 • Yritystä/yrityksiä, joiden kanssa voimme tehdä syvempää yhteistyötä
  • PUP alustan hiomisessa
  • PUP boxin jalostamisessa myyntiasteelle ja valmistuksessa
  • PUP app:n rakentamisessa
  • Myyntityössä
  • Kansainvälistymisessä
 • Julkisia toimijoita joiden kanssa voimme loikata harppauksia eteenpäin arjen asioiden edistämisessä ottamalla käyttöön uuden menetelmän
 • Ihmisiä, jotka haluavat intohimoisesti työskennellä kanssamme

Mikäli aihe tuntuu hyvälle, keskustellaan! Timo Liimatainen, 040 5532380, timo.liimatainen@huomentaina.fi

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Huomentaina OyHuomentaina Oy
2444211-0
Timo Liimatainen
040 5532380
timo.liimatainen@huomentaina.fi
Kestiläntie 9, 85980 Köyhänperä, Reisjärvi
   

 

Huomentaina Oy on 24.11.2011 perustettu yritys. Yrityksen omistaja, sekä hallituksen puheenjohtaja on Timo Liimatainen.

Yrityksemme nimi tulee tyttäremme vuosia sitten tekemästä sanainnovaatiosta: 3,5 vuotiaan lapsen toistuva kysymys oli "Milloin muskari on?" Vastasimme usein tiistaina tai huomenna.Pienen tytön mielessä vastaukset yhdistyivät ja näin syntyi termi huomentaina, kahdeksas viikonpäivä. Tarinan opetus lienee: Aina ei tarvitse keksiä täysin uutta. Joskus vastaava tulos saavutetaan yhdistämällä tuttuja asioita uudella tavalla.

Sama tyttö opetti myös kuuntelemaan lapsia tarkemmin. Perheellämme ei ole millään muotoa musikaalista historiaa. Ehkä tämän johdosta tyttären ensimmäinen ehdotus viulun soittamisesta ei saanut kannatusta. Ei  myöskään toinen, puolen vuoden päästä toistunut, pyyntö. Kolmannella lapsen ääni oli jo vaativa. Hän sai lopulta viulun 7 vuotiaana, harjoittelee tunnollisesti ja esiintyy tarvittaessa. Ilman tytön sinnikkyyttä olisin ohjannut hänet ennemmin ladulle tai pallopelien pariin. Toimimmeko siis omien vai lapsien ajatuksien pohjalta? Kuuntelisimmeko sittenkin lapsiamme ja nuoriamme enemmän?